1
08 november 2023

John Dane nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Mondia

Ton Brandenbarg heeft na ruim zes jaar als voorzitter van de Raad van Toezicht van de Mondia Scholengroep het voorzitter stokje overgedragen aan John Dane.  1 januari 2023 is John Dane als lid toegetreden tot de Raad van Toezicht en vanaf 1 oktober 2023 bekleedt hij de functie van de voorzitter.

John Dane "Als geboren en getogen Zeeuw, voel ik me sterk verbonden met de regio en ik ben trots op wat er in de provincie allemaal gebeurt. Belangrijk vind ik goed onderwijs. Het is een fundament van onze samenleving. Een krachtig instrument dat ons in staat stelt de wereld om ons heen te begrijpen en te vormen. Het voortgezet onderwijs van de Mondia Scholengroep vormt daar een prachtig onderdeel van.

Ik heb in diverse sectoren mogen werken, ben beleidscontroller geweest van PTT, algemeen manager van Kloosterboer en voorzitter College van Bestuur van Hogeschool Zeeland - HZ. Daarnaast heb ik diverse toezichthoudende functies bekleed. Het spreekt mij dan ook erg aan dat ik met de Raad van de Toezicht kan bijdragen aan de doorontwikkeling van een betekenisvolle organisatie als Mondia. Ik verheug me op mijn werk in de Raad van Toezicht." 

Geschreven door Frank Neefs